Ga naar de inhoud

Anders Kristiansen nieuwe CEO Voff Premium Pet Food

Op 1 maart 2023 werd Anders Kristiansen (55) benoemd tot CEO van Voff Premium Pet Food. Hij volgt Mårten Bernow op, die sinds 2019 de functie van CEO van Voff bekleedde maar besloot terug te treden. Anders Kristiansen kan bogen op een uitgebreide ervaring in leidinggevende functies van meerdere start-ups en grote consumentengoederenbedrijven. Zo was hij onder meer CEO bij modemerken Esprit en New Look, adjunct CEO Bestseller Fashion Group in China, CEO & President China bij Staples en Managing Director Asia Pacific bij Lyreco. Daarnaast was hij ook uitvoerend voorzitter van Hofmann, een toonaangevende Duitse leverancier van diepvriesproductenen, en bestuurslid bij het Europese consumptiegoederenbedrijf Orkla. Nu zal Anders het groeitraject van Voff leiden.

“Wij geloven dat Anders dankzij zijn achtergrond en ervaring als senior executive binnen verschillende internationale consumptiegoederenbedrijven erg geschikt is om het roer als CEO over te nemen. Het bestuur verwelkomt Anders Kristiansen en verwacht dat Voff onder zijn leiding verder zal groeien. Ik wil ook Mårten bedanken voor zijn harde werk en toewijding bij Voff in de afgelopen jaren. Bovendien wens ik hem het allerbeste met de volgende stappen in zijn carrière”, aldus Asbjørn Hyldgaard, voorzitter van Voff.

“Op korte tijd wist Voff een sterk platform op te bouwen voor het consolideren van het Europese segment van premium natuurlijke diervoeding. Voff bestaat uit zeer sterke merken, die rauwe dierenvoeding, snacks, kauwproducten en supplementen via meerdere kanalen, zowel online als offline, aanbieden. Ik kijk er erg naar uit om het team te versterken en het bedrijf uit te breiden en zo onze positie als toonaangevend bedrijf op de Europese markt van natuurlijke huisdiervoeding”, aldus Anders Kristiansen.

Share