Ga naar de inhoud

Aveve Deinze breidt uit

Tags:

De Aveve-winkel langs de Gentsesteenweg 126 in Deinze werd volledig heringericht om de klanten de beste service en beleving te bieden . Het tuincentrum breidt uit met 900 vierkante meter winkelruimte.
“We breidden de winkel uit met 900 vierkante meter, waarvan de helft winkeloppervlakte en de andere helft oppervlakte voor planten. Er kwamen ook 10 parkeerplaatsen bij, waardoor we nu in totaal 41 plaatsen hebben. Tenslotte voorzien we ook een overdekte fietsenstalling voor 10 fietsen en 7 bakfietsen”, aldus Emma Thienpont, Store Manager van de Aveve-winkel in Deinze.

De klant staat centraal in de winkel. Zij kunnen steeds terecht bij de medewerkers voor professioneel advies over het aanbod dat algemeen, maar zeker voor tuin- en kamerplanten fors toegenomen is. Via verschillende infoknoppen in de winkel kunnen klanten ook extra onze adviseurs inroepen. ​ Tevens is er een winkelrobot, die klanten ontvangt en hen indien gevraagd naar de juiste afdeling begeleidt. Daarnaast wordt de robot ook ingezet om de klantenadviseurs te ontzorgen, zodat zij de klant nu nog beter kunnen bedienen. Aangepaste winkelkarretjes voor rolstoelgebruikers, brede gangpaden en een test rond ‘prikkelarm winkelen’ zorgen ervoor dat de winkel toegankelijk is voor iedereen. ​ Prikkelarm winkelen houdt in dat de winkel elke dinsdag tussen 9u en 10u de muziek uitzet om prikkels in de winkel te verlagen. Verder worden ook de kleintjes niet vergeten. Met speciale winkelwagens voor kinderen en twee kidscorners garandeert Aveve Deinze jong en oud een prettige winkelervaring. Tot slot is er een degustatiehoek met een seizoensaanbod en een accentwand rond biodiversiteit, waar de klanten simpele tips & tricks meekrijgen om tuinen biodiverser te maken.

In de vernieuwde Aveve-winkel in Deinze zijn enkele opvallende duurzaamheidsinitiatieven te melden: laadpalen, regenwaterrecuperatie, LED-verlichting, zonnepanelen, een apart insectenhotel op de parking, .… .
“Aan sfeer en beleving alvast geen gebrek in de vernieuwde Aveve-winkel! Winkelen gebeurt voortaan volledig overdekt en dit in een heel open en ruime winkel”, vertelt Emma Thienpont.

Share