Ga naar de inhoud

Zoomark versterkt partnership met Pet Fair South East Asia

Van 30 oktober tot 1 november 2004 is Zoomark aanwezig op de Pet Fair South East Asia in Bangkok (Thailand) met het ‘Italië-paviljoen’. Dit paviljoen zal de stands bevatten van alle Italiaanse bedrijven, die hun activiteiten willen uitbreiden naar de opkomende markten in Zuidoost-Azië. Zoomark versterkt dan ook haar samenwerking met Pet Fair South East Asia, de toonaangevende beurs voor de huisdierenmarkt in Zuidoost-Azië. Deze nieuwe strategische alliantie heeft als doel B2B-evenementen in hun respectievelijke landen te promoten en bezoekers naar elkaars markten te trekken. Als onderdeel van deze exclusieve samenwerking vormt Zoomark een bevoorrechte verbinding tussen Italiaanse bedrijven en de beurs in Thailand. Zoomark zal de aanwezigheid van Italiaanse merken op Pet Fair South East Asia coördineren om bedrijven zichtbaarheid en kansen op de Aziatische markten te bieden. Italiaanse merken die geïnteresseerd zijn in een beurs in Bangkok kunnen een beroep doen op Zoomark om hun individuele tentoonstellingsruimte te boeken of een stand te reserveren in het Italië-paviljoen. Dit biedt een unieke kans voor alle Italiaanse bedrijven, die op zoek zijn naar nieuwe partnerschappen of met belangrijke spelers (distributeurs en inkopers) in Zuidoost-Azië in contact te komen. De vorige editie van Pet Fair SEA mocht 281 exposanten uit 40 landen en 10.000 professionele bezoekers uit 74 landen verwelkomen. De huisdiermarkten in Thailand, Indonesië, Maleisië, Vietnam, de Filippijnen en Singapore maken een snelle en aanzienlijke groei door. Het is daarom het ideale moment om deze markten te betreden.

“Onze jarenlange samenwerking met Pet Fair South East Asia is een voorbeeld van hoe Zoomark altijd heeft gestreefd naar een netwerk van sterke internationale partners”, zegt Pascale Sonvico, Sales en Show Office Manager bij Zoomark. “We zijn verheugd ons engagement te hernieuwen en deze nieuwe kans te grijpen om de uitmuntendheid van Made-In-Italy op de Zuidoost-Aziatische markten te ondersteunen en te promoten, de deelname van Italiaanse merken te verzekeren en de zichtbaarheid van onze vakbeurs te vergroten.”
“We zijn erg blij dat we onze samenwerking met Zoomark hebben geconsolideerd door de organisatie van het speciale landenpaviljoen voor Italië”, zegt Johannes C. Kraus, Senior Project Manager van Pet Fair South East Asia. “We voelen ons vereerd dat we door één van de toonaangevende evenementen op de internationale huisdierenmarkt zijn erkend als het referentieplatform voor de industrie in Azië. We hebben er alle vertrouwen in dat de deelnemende Italiaanse bedrijven hun aanwezigheid op de Zuidoost-Aziatische markten kunnen versterken.”

Share