Ga naar de inhoud

Interzoo pakt uit met nieuwe website

Zeven maanden voor de start van Interzoo 2024, die van 7 t.e.m. 10 mei 2024 in Neurenberg wordt georganiseerd, kreeg de website van ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor dierenbenodigdheden een nieuwe look. Bij de ontwikkeling van de nieuwe Interzoo-website lag de focus op de optimalisatie van de navigatiestructuur, waardoor de bezoeker nog makkelijker toegang krijgt tot info over Interzoo.

De belangrijkste troeven van de nieuwe website zijn:

  • Een moderne look en feel: Een consistent gebruik van up-to-date visuals, beknopte teksten en een coherente koppeling met relevante content zijn essentiële kenmerken van de nieuwe Interzoo-website. Het nieuwe dynamische imago weerspiegelt Interzoo’s rol als platform voor innovaties en trends in de branche.
  • Geoptimaliseerd gebruikerstraject: Een gestroomlijnd navigatiemenu helpt exposanten en bezoekers snel de gewenste inhoud te vinden met behulp van moderne teaserelementen en ankerpunten.
  • Praktische informatie over de beurs: Naast belangrijke informatie over de registratie biedt de website tal van diensten en nuttige informatie over reizen, hotelboekingen en accommodaties tijdens de beurs.
  • De juiste contactpersoon: Of het nu gaat om FAQ of contact voor exposanten, bezoekers of pers? De nieuwe website geeft alle relevante informatie en helpt je om in contact te komen met het Interzoo-team om Interzoo-deelname optimaal voor te bereiden.

“Samen met de Interzoo-app is onze website het belangrijkste digitale communicatiekanaal met een groot wereldwijd bereik. We zijn daarom blij dat we de exposanten, bezoekers en mediavertegenwoordigers van over de hele wereld kunnen ondersteunen bij hun voorbereidingen op Interzoo met onze nieuwe Interzoo-website”, beklemtoont Dr. Rowena Arzt, Hoofd Exhibitions bij Interzoo organisator WZF. “Het moderne design met veel beursimpressies en de herziene zoekfunctie bieden snelle toegang tot de belangrijkste content. We zijn blij dat we onze klanten en partners digitaal kunnen begeleiden bij de voorbereiding van een succesvolle 2024-editie.”

Samen met Interzoo Academy wordt het digitale portfolio van de meest internationale vakbeurs vooral aangevuld door de Interzoo-app, die dankzij een groot aantal functies, zoals een interactief hallenplan, een ticketportefeuille en een netwerkfunctie opnieuw een onmisbare beurstool vormt.

Share