Ga naar de inhoud

Nieuwe CEO voor Bio Services International

Om de vele toekomstige uitdagingen en opportuniteiten aan te grijpen en de groei op lange termijn te bestendigen, vervoegde Bernard Vercaemst  op 3 februari 2020 de firma Bio Services International (BSI) als aandeelhouder en CEO. Vercaemst kan bogen op 30 jaar internationale ervaring in leidinggevende functies, zowel bij kmo’s als multinationals in diverse sectoren. De voorbije jaren was hij actief als CEO van de IPCOM groep, een Europese producent en distributeur van gespecialiseerde, technische isolatie-oplossingen.

“Ik ben heel gelukkig en trots om BSI te vervoegen. Het bedrijf is een belangrijke speler in verzorgings-en bestrijdingsmiddelen voor huis en tuin en kende de laatste jaren een sterke groei onder leiding van zijn oprichter Jan Vermeulen, dankzij een unieke knowhow en een heel gemotiveerd, talentvol team. Ik wil dan ook heel graag mijn ervaring ten dienste stellen om deze evolutie te bestendigen en het bedrijf op een professionele wijze uit te bouwen. Het is onze ambitie om in alle markten waar we actief zijn, de bevoorrechte partner te worden van onze professionele klanten en ook onze naamsbekendheid bij de consument te verstevigen“, benadrukt Bernard Vercaemst.

Jan Vermeulen, die BSI in 1995 heeft opgericht en voorheen de leiding had over het bedrijf, blijft aan boord als aandeelhouder en zal als strategisch adviseur nauw bij de ontwikkelingen van BSI betrokken blijven.

Share