Ga naar de inhoud

Organisatie creëert ideale setting voor fysieke editie van Interzoo

Tags:

WZF (Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe GmbH) en NürnbergMesse verheugen zich op de komende editie van Interzoo, ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor de petcare-industrie in Neurenberg (Duitsland). Begin januari 2022 hadden ongeveer 1.200 exposanten uit meer dan 60 landen – waarvan het merendeel uit het buitenland afkomstig is – zich geregistreerd voor Interzoo 2022, dat van 24 tot en met 27 mei 2022 in Neurenberg wordt georganiseerd. Ook de interesse voor het event van jonge, Duitse, innovatieve bedrijven , die door de Duitse bondsregering met een gemeenschappelijke stand worden ondersteund, is groot en ook de internationale ‘Start-up Area’ kent een grote populariteit. Tevens bevestigden al zeven landenpaviljoens hun deelname aan Interzoo 2022.

De organisator WZF en NürnbergMesse volgen de ontwikkeling van de COVID-19-pandemie op de voet. Op basis van verklaringen van deskundigen kan worden aangenomen dat de situatie tegen mei 2022 aanzienlijk zal zijn verbeterd. Het uitgekiende veiligheids- en hygiëneconcept, de voorziening van testcapaciteiten en de enorme omvang van de hallen, waar de lucht meermaals per uur volledig wordt ververst, bieden geschikte garanties dat deze vakbeurs met internationale exposanten en bezoekers op een veilige manier kan verlopen. Meer informatie over de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zijn te vinden op de website van Interzoo: www.interzoo.com/protective-measures.

Volgens de informatiepagina – die regelmatig wordt geüpdated – van AUMA, de federatie van de Duitse beursindustrie, gelden er momenteel vrijwel geen reisbeperkingen voor exposanten en bezoekers van beurzen, ondanks het momenteel hoge aantal COVID-19-gevallen.
“Over het algemeen is het voor beursdeelnemers uit het buitenland mogelijk om Duitsland binnen te komen. Dit geldt ook voor exposanten en bezoekers uit risicogebieden en voor deelnemers die niet tegen COVID-19 zijn ingeënt. Voor toegang tot het beursterrein kan echter een bewijs van vaccinatie met een in Duitsland toegelaten vaccin of herstel van COVID-19 nodig zijn”, luidt het bij AUMA.

Het persoonlijke gesprek met branchecollega’s, de waardevolle nieuwe zakelijke contacten, het ontdekken van trends en inspiratie voor uw eigen bedrijf,… dit alles en nog veel meer vormen de troeven van een klassiek beursbezoek ter plaatse. De veelzijdigheid van de internationale huisdierenbranche kan nergens anders dan op Interzoo zo gebundeld en concreet worden bekeken.
“Als organisatoren willen wij samen met onze partners het kader creëren voor een optimale beursbeleving voor exposanten en bezoekers”, benadrukt WZF-directeur Gordon Bonnet. “Na een periode met slechts een beperkt aantal vakbeurzen plaatsen we de beleving met alle zintuigen op de voorgrond tijdens Interzoo. De fysieke ontmoeting ter plaatse maakt van een evenement een blijvende belevenis die meer is dan de som der delen. Wij verheugen ons er zeer op om deze ervaring van 24 tot en met 27 mei 2022 in Neurenberg met u te delen en u persoonlijk te verwelkomen op Interzoo 2022.”

Share