Ga naar de inhoud

Prins Petfoods start bouw vakantiepark voor hondenliefhebbers

Prins Petfoods start in oktober de realisatie van Prins Plaza, een groot ontmoetingscentrum en speelparadijs voor honden op vakantiepark Erve Raewyck in Radewijk, een nieuw en uniek vakantiepark speciaal voor hondenliefhebbers in het Overijsselse Vechtdal. Op dit park komen 35 luxe, duurzame en diervriendelijke recreatiewoningen, helemaal ingericht op vakantie met honden. Er is een centrumgebouw met receptie, horeca met terras, een buitenspeelruimte voor de kinderen en een hondenschool met overdekte trainingshal, waar eigenaren onder begeleiding kunnen trainen en (dag)arrangementen kunnen boeken. Mede door een groepsaccommodatie voor grotere gezelschappen is de locatie uitermate geschikt voor activiteiten van ras- of hondensportverenigingen.

Bovendien wordt Prins Plaza een groot speelparadijs voor honden met onder meer een speel-, graaf- en snuffeltuin, een snuitgolfbaan en een zwemvijver speciaal voor viervoeters. Daarbij hoort een terrein met een bootcampparcours waarop mens en hond samen actief kunnen zijn. Het aanbod staat garant voor een heerlijke vakantie waarbij honden meer dan welkom zijn.
“Uit ons onderzoek blijkt dat bijna 60 procent van de eigenaren hun huisdier meeneemt op vakantie”, zegt Prins experience director Mariska van Gelder. “Daarom organiseren we samen met experts al jaren weekenden met sport en fun voor honden, onder meer op vakantieparken. Verantwoord met hond actief zijn, om zo een nóg sterkere band te krijgen met je dier. Via Prins Plaza kunnen we het hele jaar door ondersteuning en begeleiding bieden. Zo kan het hele gezin genieten van een heerlijke hondenvakantie op maat.”

Impressie snuffeltuin

De luxe 4- en 6-persoons recreatiewoningen zijn aangepast aan de natuurlijke omgeving en helemaal ingericht op vakantie met honden. De 427 tot 722 vierkante meter tellende kavels worden van elkaar afgescheiden met lage groenwallen en natuurlijk hekwerk, waardoor ze beslotenheid en rust bieden. Honden kunnen onder meer rekenen op faciliteiten als hun eigen bank en een hondendouche met föhn. Naast Radewijk komt er volgend jaar zomer een Prins Plaza in Lelystad,

Share